Om Dargren Trading

en produktions­byrå med tradition

Vi startade 2002

Vi startade i oktober 2002. Då arbetade vi mest med tryckproduktioner för butikskedjor. Vi tryckte fodrade, laminerade skyltar, affischer, vepor och dekaler. Vi utökade vårt sortiment och blev exklusiv distributör för ett vajersystem med ett brett sortiment bestående av aluminium/rostfria vajrar, rör, distanser och ledprodukter. Allt för att kunna exponera oberoende format och material. Under en period ägde vi ett litet offset/digital tryckeri i fullserviceskala.

Våra tre - fyra! - affärsområden

I dag har vi 3 affärsområden som vi verkar kring:
1. Trycksaker
2. Skylt/exponeringslösningar
3. Profilerade ringpärmar och mappar

Vi har även ett fjärde affärsområde som vi kallar ”utanför boxen”, vilket innebär att vi får många roliga och unika förfrågningar som inte hamnar under våra ordinarie 3 affärsområden. Vi är alltid intresserade av att hitta nya produkter och tittar på trender uti världen. Den gemensamma nämnaren för de 4 områdena är kommunikations- och exponeringslösningar.

Våra värderade kunder

Våra kunder finns inom dagligvaruhandeln, banker, kommuner, butikskedjor, fastighetsmäklare, reklambyråer, vården, bilfirmor, frisörer, utbildningsbolag, resebyråer, fastighetsbolag, skyltföretag, hotell, industriföretag, byggbolag, försäkringsbolag, museer, fondbolag, arkitekter m fl.

Ägare och Art Director

Jag som driver företaget heter Jenny Dargren och är utbildad Art Director (Berghs School of Communication). Min främsta arbetsuppgift är att på bästa sätt, efter kundens förutsättningar och syfte, utföra de uppdrag som jag blir anlitad för. Jag sitter med i styrelsen för Röda Korset i Nacka som ansvarig för kommunikationen.
 
Dargren Trading ABs starka kompetens är att projektleda specialproduktioner. Vi har lång erfarenhet, brett kunnande, hög service och framför allt nöjda och återkommande kunder!