Så arbetar vi

från idé till färdig produktion!

Våra tre arbetsmodeller

Vi fungerar som kundernas externa partner för inköp, projektledning, rådgivning, planering av trycksaker och exponeringslösningar. Liksom vissa företag outsourcar sin ekonomihantering, på samma sätt hanterar vi för många företag alla deras trycksaksinköp. Våra tre arbetsmodeller kallar vi All Inclusive, Halvpension och Sista Minuten. 

All inclusive

I "All Inclusive" ingår allt – vi tar helhetsansvar för hela produktionskedjan från idé till leverans. Vi bevakar och kvalitetssäkrar         hela processen så att du som kund kan känna dig trygg i varje detalj.

Halvpension

"Halvpension" innebär att vi tar över projektledningen  i det skede som kundens projekt befinner sig i vid beställningstillfället. T ex enligt illustrationen – ni har ett tryckbart och godkänt original och vill hitta det bästa sättet att få det producerat. 

Sista Minuten

"Sista Minuten" är alternativet för dig som har bråttom och vill ha snabb leverans. Efter 20 årserfarenhet av trycksaker vet vi att  kunder ofta vill ha sina trycksaker snabbt, helst igår... Beroende på förustättningarna för trycksaken/trycksakerna så tillkommer expresshanteringsavgift. Men vi fixar det! 

Vi har de verktyg som behövs för att din exponering skall bli optimal. 

Personligt och kreativt!